Build Out: oplossingen in
Bouw en Vastgoed

Business development

"waarde toevoegen aan uw bedrijf of grondpositie"

Interim management

"Problemen ombuigen in oplossingen"

Bouwadvies

"goede advies voor uw project is niet duur"

Conflictmanagement

"uw conflicten snel opgelost"

Welkom bij J. (Koos) van Rijn van Build Out

bouwbegeleiding | directievoering | ontwerp- en bouwcoördinatie  

U heeft een project in de Woningbouw, Utiliteitsbouw of Renovatie en Onderhoud en u zoekt een professional voor de ondersteuning in: Bouwbegeleiding | Directievoering | Ontwerpcoördinatie |  Bouwcoördinatie ? Dan bent u aan het juiste  adres. Het doel van J. (Koos) van Rijn is om opdrachtgevers en opdrachtnemers op een onafhankelijke | professionele wijze te begeleiden en te ontzorgen. J. (Koos) van Rijn is daarin praktisch en resultaatgericht. 

de expertise van J. (Koos) van Rijn

De expertise van J. (Koos) van Rijn is opgedaan in verschillende rollen, aan de zijde van de opdrachtgever en aan de zijde van de aannemer. J. (Koos) van Rijn heeft ca. € 1 miljard (600 mln. Utiliteitsbouw en 1800 wooneenheden) aan projecten gerealiseerd  in bedrijven van € 2 mln. tot € 75 mln., tot 140 FTE groot, met een diversiteit aan projecten tot € 120 mln. groot. J. (Koos) van Rijn:  “Met deze kennis zet ik uw initiatief om naar realisatie”

bouwbegeleiding voor Opdrachtgever en Opdrachtnemer

J. (Koos) van Rijn is werkzaam in de Bouw- & Vastgoedsector. J. (Koos) van Rijn heeft 30 jaar ervaring in de bouwbegeleiding van allerlei bouwprojecten. Van klein tot groot, en van gemakkelijk tot vangrail projecten, bij zowel de opdrachtgever als de aannemer.  

J. (Koos) van Rijn helpt u graag de vele partijen efficiënt samen te laten werken. J. (Koos) van Rijn: “Want veelal blijkt, dat ondanks alle goede bedoelingen, opdrachtgevers, adviseurs en aannemers niet dezelfde taal spreken. Door mijn jarenlange ervaring weet ik hoe een bouwproces in elkaar steekt”.

Projectmanagement

J. (Koos) van Rijn heeft een pragmatische en oplossingsgerichte manier van werken. Deze werkwijze komt voort uit de jarenlange ervaring met het zelf bouwen van projecten.
“Binnen de bouw werkt men allemaal met hetzelfde doel: binnen de afgesproken periode, zo effectief en efficiënt mogelijk, het project met een goede kwaliteit realiseren. En toch gaat het wel mis, wordt er niet aan de gemaakte afspraken gehouden, mist het aan afstemming of een goede communicatie”. J. (Koos) van Rijn kan zich over uw vraagstuk ontfermen en zorgen voor een maximaal rendement.

Contractmanagement

Contracten zijn een onderdeel van een goede voorbereiding. In een project, waarbij meerdere contractpartijen van elkaar afhankelijk zijn is het goed om vooraf met elkaar afspraken te maken, deze contractueel vast te leggen en ernaar te handelen. J. (Koos) van Rijn kan zich over uw contract ontfermen en dit contract gedurende de looptijd beheren. Zo bent u verzekerd van het juiste advies.

Build Out kan u oplossingen bieden voor:

Ο    begeleiding in de ontwerpfase
Ο    begeleiding in de bouwfase
Ο    bouwmanagement en projectmanagement
Ο    contractmanagement

Ο    directievoering
Ο    kwaliteitscontrole

de aanpak van J. (Koos) van Rijn

J. (Koos) van Rijn is een “resultaatgerichte bouwer”, een projectenman in hart en nieren. “Met 30 jaar ervaring weet ik teams en individuen te ondersteunen en leiding te geven. Ik breng oplossingen, werk samen, en weet de route naar succes”.

voorbeelden gerealiseerde projecten

 

Bouwbegeleiding Bouwbegeleiding Bouwbegeleiding Bouwbegeleiding

Hitachi Machinery te Amsterdam, fabriek voor grondverzet machines. Mijn rol: Senior Projectmanager E & B and Company Leader Construction.

 

 

 

 

 

 

Bouwbegeleiding Bouwbegeleiding Bouwbegeleiding Bouwbegeleiding

Renovatie Hoofdkantoor Lucent Technologies in Hilversum. Mijn rol in het project: Projectmanager D & E en Senior Manager Uitvoering.

expertise J. (Koos) van Rijn:

Ο   voorbereiding | bouw van 1200 appartementen
Ο   voorbereiding | bouw van 600 grondgeb. woningen
Ο   voorbereiding | bouw van € 600 miljoen Utiliteitsbouw
Ο   aansturing D & E in Woningbouw en Utiliteitsbouw
Ο   Directievoering en Bouwbegeleiding
Ο   referenties-build-out
Ο   LinkedIn profiel    (J.) Koos van Rijn

contact met Build Out:

Bel  J. (Koos) van Rijn op + 31 (0)6 196 39 460. Of mail: info@buildout.nl