Build Out: oplossingen in
Bouw en Vastgoed

Business development

"waarde toevoegen aan uw bedrijf of grondpositie"

Interim management

" Oplossingen aandragen"

Bouwadvies

"goede advies voor uw project is niet duur"

Conflictmanagement

"uw conflicten snel opgelost"

Bouwmanagement:
U heeft een project in de Woningbouw, Utiliteitsbouw, Renovatie of Verbouw? en u wilt professionele hulp inzetten? in die situaties komt J. (Koos) van Rijn van Build Out graag met u in gesprek.
Mijn vak is het leiding geven bij het begeleiden en realiseren van projecten. Ik ben een “projectenman” met een brede kennis en ervaring. Aan de zijde van de Opdrachtgever en de aannemer heb ik vele projecten (Bouwteam / UAV / UAV – GC) gerealiseerd. Ik werk samen, geef leiding en werk aan succes. Ik werk aan projecten: op Interim-, ZZP- en Projectbasis. 

Bouwmanagement voor de Opdrachtnemer:
Management is voor J. (Koos) van Rijn niet alleen het geven van leiding. Het is ook de directe verantwoordelijkheid nemen voor het bereiken van de doelstellingen.
Het boeken van resultaat is een cruciale ingrediënt voor de manier waarop J. (Koos) van Rijn werkt. Hierbij wordt geput uit een ruime ervaring op  projectniveau en directieniveau. J. (Koos) van Rijn heeft vele projecten tot een goed einde weten te brengen.
Er wordt door J. (Koos) van Rijn verantwoording genomen voor de leiding. Met duidelijke doelstellingen en een heldere blik zorgt J. (Koos) van Rijn ervoor dat het team gezamenlijk het gewenste resultaat neerzet.  

Vertegenwoordiger van de Opdrachtgever:
Heeft u als Opdrachtgever niet de tijd en/of de expertise om met de Bouw & Vastgoed partijen te communiceren en afspraken te maken? zijn de risico’s voor u lastig in te schatten? dan is het behalen van optimale resultaten gering en is er risico op financiële schade.
J. (Koos) van Rijn zet zijn kennis en ervaring graag in om u te vertegenwoordigen in een bouwproces.  J. (Koos) van Rijn heeft vele projecten aan de zijde van Opdrachtgevers (o.a. voor Lucent Technologies, AVAYA en Hitachi Machinery) gerealiseerd. Op Senior niveau is hierbij  o.a. ervaring opgedaan met het rapporteren en het leiden van projecten.  Zo wordt u goed, direct en betrouwbaar geïnformeerd. Zo houdt u de touwtjes stevig in handen.

de aanpak van J. (Koos) van Rijn
” Ik weet teams, individuen en bedrijven te ondersteunen en leiding te geven. Ik weet de weg om initiatieven om te zetten naar concrete projecten”. “Mijn focus is daarbij gericht op het primaire proces, het verbeteren daarvan, en het project naar de goede kant toe laten manoeuvreren. 

Projecten van Build Out:   Gerealiseerde Projecten     voorbeelden projecten

Build Out voor Bouwmanagement: 


Ο    Posities bij de Opdrachtgever
Ο    Posities bij de aannemer
Ο    Vlot trekken van vastgelopen projecten
Ο    Interim-, ZZP- en Projectbasis

Ervaring van (J.) Koos van Rijn


Ο    1800 st. woningen: in grondgebonden en gestapeld
Ο    € 600 mln. in Utiliteitsbouw | Renovatie & Onderhoud | Transformaties
Ο    Tenders | Bouwteam | Aanbestedingen
Ο    Contractmanagement
Ο    UAV en UAV – GC


 contact:


J. (Koos) van Rijn: + 31 (0)6 196 39 460  of info@buildout.nl

 https://nl.linkedin.com/in/koosvanrijn http://www.hetkavelhuis.nl