Build Out: oplossingen in
Bouw en Vastgoed voor uw project

Business development

"waarde toevoegen aan uw bedrijf of grondpositie"

Interim management

" Oplossingen aandragen"

Bouwadvies

"goede advies voor uw project is niet duur"

Conflictmanagement

"uw conflicten snel opgelost"

Bouwmanagement


U heeft een project in de Woningbouw, Utiliteitsbouw of Renovatie, en u kan hulp gebruiken? Neem dan contact op met J. (Koos) van Rijn. “Mijn vak is het leiding geven bij de voorbereiding en de realisatie van projecten. Ik ben een echte projectenman en heb een brede kennis en ervaring. Aan de zijde van opdrachtgevers en aannemers heb ik vele projecten succesvol gerealiseerd. Ik werk samen, geef leiding,  werk aan succes en krijg de job gedaan”.

Bouwmanagement voor de Opdrachtnemer


Management is voor J. (Koos) van Rijn niet alleen het geven van leiding. In de eerste plaats is het de directe verantwoordelijkheid nemen voor het bereiken van de doelstellingen. Daarom is het boeken van resultaten is een belangrijke ingrediënt voor de manier waarop J. (Koos) van Rijn werkt. Hierbij wordt geput uit een ruime ervaring op  projectniveau en directieniveau. 

Vertegenwoordiger van de Opdrachtgever


Heeft u als Opdrachtgever niet de tijd en/of de expertise om met de Bouw & Vastgoed partijen te communiceren en afspraken te maken? Zijn de risico’s voor u lastig in te schatten? Dus is er een risico op een financiële strop. Daarom zet J. (Koos) van Rijn zijn kennis en ervaring graag in om u te behoeden voor de valkuilen.  J. (Koos) van Rijn heeft vele projecten aan de zijde van Opdrachtgevers gerealiseerd.  Door J. (Koos) van Rijn wordt u goed, direct en betrouwbaar geïnformeerd. Daarmee houdt u de touwtjes stevig in handen en wordt de grip op uw project goed. 

De aanpak van J. (Koos) van Rijn


” Ik weet teams, individuen en bedrijven te ondersteunen en leiding te geven. Daarnaast weet ik de weg om initiatieven om te zetten naar projecten. In de eerste plaats is mijn focus gericht op het primaire proces. Immers, het belang is het project naar de goede kant toe te laten manoeuvreren”. 

Recent gerealiseerde projecten

– Voor DENC de DC van Magna Tyres te Waalwijk, 54.000 M2 store en 3.000 M2 kantoor, rol: interim Projectmanager
– Voor DENC het Logistiek Centrum van Bakker Barendrecht, 30.000 M2 store en 1.500 M2 kantoor, rol: interim Projectmanager
– Een exclusieve Villa regio Den Haag, van 4 mio en 1.000 M2
– Voor BOAG/Delta Development en huurder Sandvik een magazijn en kantoren te Den Hoorn, 15.800M2, rol: interim Projectmanager

LINKS: LinkedIn profiel | voorbeelden projecten

het werkgebied


Duin en Bollenstreek, Zuid-Holland, Noord-Holland, Flevoland en Utrecht.

de gemeenten

Amstelveen, Amsterdam, Alblasserdam, Albrandswaard, Alphen aan den Rijn, Alkmaar, Barendrecht, Bergen, Berkel en Rodenrijs, Binnenmaas, Bleiswijk, Bloemendaal, Bodegraven-Reeuwijk, Brielle, Capelle aan den IJssel, Castricum, Delft, Den Hoorn, De Lier, De Meern, Dordrecht, Gouda, Den Haag, Haarlem, Haastrecht, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heemstede, Hellevoetsluis, Hillegom, Hilversum, Hoek van Holland, Honselersdijk, Hoogvliet, Huizen, Kaag en Braassem, Katwijk, Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Krimpenerwaard, Lansingerland, Laren, Leerdam, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam-Voorburg, Lisse, Maasland, Maassluis, Midden-Delfland, Moerkapelle, Monster, Montfoort, Moordrecht, Naaldwijk, Nieuwegein, Nieuwkoop, Nissewaard, Noordwijk, Noordwijkerhout, Ouderkerk aan den IJssel, Oegstgeest, Pijnacker-Nootdorp, Poeldijk,  Poortugaal, Rhoon, Reeuwijk, Ridderkerk, Rijswijk, Rijnsburg, Rotterdam, Rozenburg, Sassenheim, Scheveningen, Schipluiden, Schiedam, Schoonhoven, Stolwijk, Teylingen, Uitgeest, Uithoorn, Valkenburg, Velzen, Voorburg, Vlaardingen, Voorschoten, Waddinxveen, Wassenaar, Westland, Zaanstad, Zandvoort, Zevenhuizen, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zuidplas, Zwijndrecht.

Posities in Bouwmanagement


Ο    Posities bij de Opdrachtgever
Ο    Posities bij de aannemer
Ο    Vlot trekken van vastgelopen projecten
Ο    Interim-, ZZP- en Projectbasis

Ervaring van (J.) Koos van Rijn


Ο    1800 st. woningen: in grondgebonden en gestapeld
Ο    € 600 mln. in Utiliteitsbouw | Renovatie & Onderhoud | Transformaties
Ο    Tenders | Bouwteam | Aanbestedingen
Ο    Contractmanagement
Ο    UAV en UAV – GC


 contact


J. (Koos) van Rijn: + 31 (0)6 196 39 460  of info@buildout.nl

 https://nl.linkedin.com/in/koosvanrijn http://www.hetkavelhuis.nl