Bouwmanagement en Projectmanagement  in Bouw en Vastgoed

Projectdirecteur | Projectmanager  Woningbouw

 

Projectdirecteur Woningbouw. Projectdirecteur Woningbouw. Projectdirecteur Woningbouw.

Projectdirecteur Woningbouw | Projectmanager Woningbouw

J. (Koos) van Rijn van Build Out

Ik ben “een resultaatgerichte bouwer” met een brede ervaring in projecten, in Woningbouw, Utiliteitsbouw, Renovatie & Onderhoud, Fabrieksbouw en Villabouw. Track record bij (ontwikkelende) aannemers, opdrachtgevers en eigen onderneming. Inzetbaar op praktische posities en waar het moeizaam verloopt. Zorgt voor toegevoegde waarde als er snel en inhoudelijk geschakeld moet worden. Brengt inhoudelijke oplossingen en weet de weg naar succes.

Zoekt u iemand met een brede ervaring in Bouw- en Vastgoed? voor het realiseren van kleine tot grote projecten? Ik zet mij altijd in voor het behalen van succes. (J.) Koos van Rijn heeft ervaring in het aansturen van D E & B trajecten. Gerealiseerd: 1800 wooneenheden en 600 miljoen utiliteitsbouw. Ik heb, in de voorbereidingsfase & realisatiefase, aan het roer gestaan van vele projecten voor de Opdrachtgever en de Opdrachtnemer. Waar ik een grote diversiteit aan projecten (van € 2 tot € 120 mln.) heb mogen realiseren.

Er is hierbij gewerkt voor een scala aan opdrachtgevers, ik noem o.a.: Lucent Technologies, Hitachi Machinery, Esa – Estec, Rijksvastgoedbedrijf, Albert Heijn, Blauwhoed, DGW&T, Kristal en Stadgenoot. Met ervaring weet ik teams en individuen te ondersteunen en leiding te geven.

bouwen is een vak apart

J. (Koos) van Rijn heeft vele projecten en opdrachten, van klein tot groot en zeer complex van aard, tot een goed einde weten te brengen. Een goede en duidelijke communicatie met alle partners, een goede samenwerking en een gedegen voorbereiding staan bij Koos van Rijn hoog in het vaandel: “Het krijgen van overzicht en het houden daarvan is zeer belangrijk voor een goed proces. En deze spirit overbrengen naar de partners is een belangrijke drijfveer voor succes. Als een project loopt dan heeft iedereen succes, ontstaat er kwaliteit en is de opdrachtgever tevreden”.

functies en ervaring 

Directeur,  Projectdirecteur Woningbouw en Utiliteitsbouw, Hoofd Uitvoering, Adviseur en Projectmanager, Bedrijfsleider en Projectleider. Bedrijven van € 2 mln. tot € 75 mln./jaar groot en tot 140 FTE. Projecten tot € 120 miljoen. 1800 wooneenheden en  600 € miljoen utiliteitsbouw gerealiseerd. Zie ook: referenties-build-out  Portfolio (J.) Koos van Rijn

contact met Build Out

J. (Koos) van Rijn: + 31 (0)6 196 39 460  of mail: info@buildout.nl  

Projectdirecteur Woningbouw. Projectdirecteur Woningbouw. Projectdirecteur Woningbouw.

J. (Koos) van Rijn