Build Out: oplossingen in
Bouw en Vastgoed

Business development

"waarde toevoegen aan uw bedrijf of grondpositie"

Interim management

" Oplossingen aandragen"

Bouwadvies

"goede advies voor uw project is niet duur"

Conflictmanagement

"uw conflicten snel opgelost"

Projectmanagement in Bouw & Vastgoed 

U heeft een project(en) in de Woningbouw, Utiliteitsbouw of Renovatie en Onderhoud en u zoekt professionele  ondersteuning in zaken als: Projectmanagement | Bouwbegeleiding | Directievoering ? dan bent u bij Build Out aan het juiste  adres. Het doel van J. (Koos) van Rijn is om Opdrachtgevers en Opdrachtnemers, op een onafhankelijke en professionele wijze, te begeleiden met projecten. J. (Koos) van Rijn verzorgt de leiding van een project, met duidelijke doelstellingen en heldere leiding. Zo wordt door het team gezamenlijk het gewenste resultaat neergezet.

Bouwbegeleiding 

J. (Koos) van Rijn heeft ervaring in de bouwbegeleiding van allerlei bouwprojecten. Van klein tot groot en multidisciplinair, en van gemakkelijk tot “vangrail” projecten, bij zowel de Opdrachtgever als de Opdrachtnemer. J. (Koos) van Rijn helpt u graag de vele partijen efficiënt samen te laten werken. “Want veelal blijkt, dat ondanks alle goede bedoelingen, opdrachtgevers, adviseurs en aannemers niet dezelfde taal spreken. Door mijn ervaring weet ik hoe partijen denken en hoe een bouwproces in elkaar steekt”.

Projectmanagement

J. (Koos) van Rijn heeft een pragmatische en oplossingsgerichte manier van werken. Deze werkwijze komt voort uit ervaring met het voorbereiden, het ontwikkelen en zelf bouwen van projecten. “Binnen de bouw werkt men allemaal met hetzelfde doel: binnen de afgesproken periode, zo effectief en efficiënt mogelijk, het project met een goede kwaliteit realiseren. En toch gaat het wel mis, wordt er niet aan de gemaakte afspraken gehouden, mist het aan afstemming of een goede communicatie”. J. (Koos) van Rijn kan zich over uw vraagstuk ontfermen en zorgen voor een maximaal rendement.

Contractmanagement en Bouwteam

Contracten zijn een onderdeel van een goede voorbereiding. In een project, waarbij meerdere contractpartijen van elkaar afhankelijk zijn is het goed om vooraf met elkaar afspraken te maken, deze contractueel vast te leggen en ernaar te handelen. J. (Koos) van Rijn kan zich over uw contract ontfermen en dit contract gedurende de looptijd beheren. Zo bent u verzekerd van het juiste advies.

De huidige markt vereist een specifieke aanpak om projecten te realiseren. Een Bouwteam is hierbij een geschikte oplossing, waarbij de nadruk ligt op het verkrijgen van capaciteit. Het maken van goede afspraken en goede contracten moet hierbij niet uit het oog verloren worden.

Tendermanagement 

Tenderen draait om het binnen een korte tijd doen realiseren van een unieke samenwerking, waar binnen een winnende bieding ontwikkeld wordt. In een nauwe samenwerking wordt daarbij de klantvraag vertaald naar een passende aanbieding. Het vinden van de juiste partners, welke tevens voldoende capaciteit en slagkracht moeten hebben, is hierbij cruciaal. J. (Koos) van Rijn kan zich over uw vraagstuk ontfermen en zorgen voor een maximaal rendement. 

bijdrage van J. (Koos) van Rijn

Voor de huidige bouwopgave wil J. (Koos) van Rijn een positieve bijdrage leveren. Ik geloof hierbij in: een transparante samenwerking met de opdrachtgever, een excellente samenwerking van de bouwpartners en maatwerk contractvormen”.

projecten van J. (Koos) van Rijn:   Gerealiseerde Projecten    voorbeelden projecten

ervaring in Bouw- en Projectmanagement:


Ο   voorbereiding | bouw 1200 appartementen
Ο   voorbereiding | bouw 600 g.g woningen
Ο   voorbereiding | bouw van € 600 mln. Utiliteitsbouw
Ο   pos.: Projectmanager, Projectdirecteur, Directeur

Ο   aansturing D & E in Woningbouw en Utiliteitsbouw
Ο   Directievoering en Bouwbegeleiding
Ο   UAV en UAV – GC
Ο   Tenders | Bouwteam | Aanbestedingen | Contractmanagement 


als u verder wilt met projecten:


J. (Koos) van Rijn  + 31 (0)6 196 39 460 of info@buildout.nl