Build Out: oplossingen in
Bouw en Vastgoed

Business development

"waarde toevoegen aan uw bedrijf of grondpositie"

Interim management

" Oplossingen aandragen"

Bouwadvies

"goede advies voor uw project is niet duur"

Conflictmanagement

"uw conflicten snel opgelost"

Projectmanagement

U heeft projecten in de Woningbouw en/of Utiliteitsbouw? en u zoekt ondersteuning? in die situaties komt J. (Koos) van Rijn graag met u in gesprek.

Mijn vak is het leiding geven bij het realiseren van projecten in Woningbouw en Utiliteitsbouw. Ik ben een “projectenman” met een brede kennis en ervaring. Aan de zijde van de Opdrachtgever en de aannemer heb ik vele projecten (Bouwteam / UAV / UAV – GC) gerealiseerd. Ik werk samen, geef leiding en werk aan succes.

Bouwbegeleiding 

J. (Koos) van Rijn heeft ervaring in de bouwbegeleiding van allerlei bouwprojecten. Van klein tot groot en multidisciplinair, en van gemakkelijk tot “vangrail” projecten, bij zowel de Opdrachtgever als de Opdrachtnemer. J. (Koos) van Rijn helpt u graag de vele partijen efficiënt samen te laten werken.

Projectmanagement

J. (Koos) van Rijn heeft een pragmatische en oplossingsgerichte manier van werken. Deze werkwijze komt voort uit ervaring met het voorbereiden, het ontwikkelen en zelf bouwen van projecten. “Binnen de bouw werkt men allemaal met hetzelfde doel: binnen de afgesproken periode, zo effectief en efficiënt mogelijk, het project met een goede kwaliteit realiseren. En toch gaat het wel mis, wordt er niet aan de gemaakte afspraken gehouden, mist het aan afstemming of een goede communicatie”. J. (Koos) van Rijn kan zich over uw vraagstuk ontfermen en zorgen voor een maximaal rendement.

Contractmanagement en Bouwteam

Contracten zijn een onderdeel van een goede voorbereiding. In een project, waarbij meerdere contractpartijen van elkaar afhankelijk zijn is het goed om vooraf met elkaar afspraken te maken, deze contractueel vast te leggen en ernaar te handelen. J. (Koos) van Rijn kan zich over uw contract ontfermen en dit contract gedurende de looptijd beheren. Zo bent u verzekerd van het juiste advies.

De huidige markt vereist een specifieke aanpak om projecten te realiseren. Een Bouwteam is hierbij een geschikte oplossing, waarbij de nadruk ligt op het verkrijgen van capaciteit. Het maken van goede afspraken en goede contracten moet hierbij niet uit het oog verloren worden.

Projecten van Build Out:   Gerealiseerde Projecten    voorbeelden projecten

Ons werkgebied:
Duin en Bollenstreek, Zuid-Holland, Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Amstelveen, Amsterdam, Alblasserdam, Albrandswaard, Alphen aan den Rijn, Alkmaar, Barendrecht, Bergen, Berkel en Rodenrijs, Binnenmaas, Bleiswijk, Bloemendaal, Bodegraven-Reeuwijk, Brielle, Capelle aan den IJssel, Castricum, Delft, Den Hoorn, De Lier, De Meern, Dordrecht, Gouda, Den Haag, Haarlem, Haastrecht, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heemstede, Hellevoetsluis, Hillegom, Hilversum, Hoek van Holland, Honselersdijk, Hoogvliet, Huizen, Kaag en Braassem, Katwijk, Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Krimpenerwaard, Lansingerland, Laren, Leerdam, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam-Voorburg, Lisse, Maasland, Maassluis, Midden-Delfland, Moerkapelle, Monster, Montfoort, Moordrecht, Naaldwijk, Nieuwegein, Nieuwkoop, Nissewaard, Noordwijk, Noordwijkerhout, Ouderkerk aan den IJssel, Oegstgeest, Pijnacker-Nootdorp, Poeldijk,  Poortugaal, Rhoon, Reeuwijk, Ridderkerk, Rijswijk, Rotterdam, Rozenburg, Sassenheim, Scheveningen, Schipluiden, Schiedam, Schoonhoven, Stolwijk, Teylingen, Uitgeest, Uithoorn, Velzen, Voorburg, Vlaardingen, Voorschoten, Waddinxveen, Wassenaar, Westland, Zaanstad, Zandvoort, Zevenhuizen, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zuidplas, Zwijndrecht.

ervaring in Bouw- en Projectmanagement:


Ο   voorbereiding | bouw van 1200 appartementen
Ο   voorbereiding | bouw van 600 grondgebonden woningen
Ο   voorbereiding | bouw van € 600 mln. Utiliteitsbouw
Ο   posities: Projectmanager, Projectdirecteur, Directeur

Ο   aansturing D & E in Woningbouw en Utiliteitsbouw
Ο   Directievoering en Bouwbegeleiding
Ο   UAV en UAV – GC
Ο   Tenders | Bouwteam | Aanbestedingen | Contractmanagement 


contact:


bel J. (Koos) van Rijn  + 31 (0)6 196 39 460 of info@buildout.nl