Build Out: oplossingen in
Bouw en Vastgoed voor uw project

Business development

"waarde toevoegen aan uw bedrijf of grondpositie"

Interim management

" Oplossingen aandragen"

Bouwadvies

"goede advies voor uw project is niet duur"

Conflictmanagement

"uw conflicten snel opgelost"

Projectmanagement


U heeft een project in Bouw en Vastgoed? en u wilt de maximale grip? Dat betekent veelal versterking in het  Projectmanagement. “Mijn vak is het leiding geven bij het realiseren van projecten. Ik ben een echte projectenman en heb een brede kennis en ervaring”. Ik werk hierbij graag samen in het bereiken van succes. Daarom komt J. (Koos) van Rijn graag met u in gesprek.

Bouwbegeleiding


J. (Koos) van Rijn heeft ervaring in de bouwbegeleiding van allerlei bouwprojecten. Van klein tot groot en multidisciplinair, en van gemakkelijk tot “vangrail” projecten. Dit zowel bij de Opdrachtgever als bij de Opdrachtnemer. J. (Koos) van Rijn helpt u graag de vele partijen efficiënt samen te laten werken.

Projectmanagement


J. (Koos) van Rijn heeft een pragmatische en oplossingsgerichte manier van werken. Deze werkwijze komt voort uit ervaring met het voorbereiden, het ontwikkelen en bouwen van projecten. J. (Koos) van Rijn kan zich over uw vraagstuk ontfermen en zorgen voor een maximaal resultaat.

Contractmanagement


Contracten zijn een onderdeel van een goede voorbereiding. In een project, waarbij meerdere contractpartijen van elkaar afhankelijk zijn is het goed om vooraf met elkaar afspraken te maken, deze contractueel vast te leggen en ernaar te handelen. J. (Koos) van Rijn kan zich over uw contract ontfermen en dit contract gedurende de looptijd beheren. Zo bent u verzekerd van het juiste advies. 

Recent gerealiseerde projecten

– Voor DENC de DC van Magna Tyres te Waalwijk, 54.000 M2 store en 3.000 M2 kantoor, rol: interim Projectmanager
– Voor DENC het Logistiek Centrum van Bakker Barendrecht, 30.000 M2 store en 1.500 M2 kantoor, rol: interim Projectmanager
– Een exclusieve Villa regio Den Haag, 4 mio en 1.000 M2
– Voor BOAG/Delta Development en huurder Sandvik een magazijn en kantoren te Den Hoorn, 15.800M2, rol: interim Projectmanager

LINKS: LinkedIn profiel | voorbeelden projecten

Ons werkgebied


Duin en Bollenstreek, Zuid-Holland, Noord-Holland, Flevoland en Utrecht.

De gemeenten

Amstelveen, Amsterdam, Alblasserdam, Albrandswaard, Alphen aan den Rijn, Alkmaar, Barendrecht, Bergen, Berkel en Rodenrijs, Binnenmaas, Bleiswijk, Bloemendaal, Bodegraven-Reeuwijk, Brielle, Capelle aan den IJssel, Castricum, Delft, Den Hoorn, De Lier, De Meern, Dordrecht, Gouda, Den Haag, Haarlem, Haastrecht, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heemstede, Hellevoetsluis, Hillegom, Hilversum, Hoek van Holland, Honselersdijk, Hoogvliet, Huizen, Kaag en Braassem, Katwijk, Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Krimpenerwaard, Lansingerland, Laren, Leerdam, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam-Voorburg, Lisse, Maasland, Maassluis, Midden-Delfland, Moerkapelle, Monster, Montfoort, Moordrecht, Naaldwijk, Nieuwegein, Nieuwkoop, Nissewaard, Noordwijk, Noordwijkerhout, Ouderkerk aan den IJssel, Oegstgeest, Pijnacker-Nootdorp, Poeldijk,  Poortugaal, Rhoon, Reeuwijk, Ridderkerk, Rijswijk, Rijnsburg, Rotterdam, Rozenburg, Sassenheim, Scheveningen, Schipluiden, Schiedam, Schoonhoven, Stolwijk, Teylingen, Uitgeest, Uithoorn, Valkenburg, Velzen, Voorburg, Vlaardingen, Voorschoten, Waddinxveen, Wassenaar, Westland, Zaanstad, Zandvoort, Zevenhuizen, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zuidplas, Zwijndrecht.

Posities Projectmanagement

Ο    Posities bij de Opdrachtgever
Ο    Posities bij de aannemer
Ο    Vlot trekken van vastgelopen projecten
Ο    Interim-, ZZP- en Projectbasis

Ervaring van (J.) Koos van Rijn

Ο   voorbereiding | bouw van 1200 appartementen
Ο   voorbereiding | bouw van 600 grondgebonden woningen
Ο   voorbereiding | bouw van € 600 mln. Utiliteitsbouw
Ο   posities: Projectmanager, Projectdirecteur, Directeur

Ο   aansturing D & E in Woningbouw en Utiliteitsbouw
Ο   Directievoering en Bouwbegeleiding
Ο   UAV en UAV – GC
Ο   Tenders | Bouwteam | Aanbestedingen | Contractmanagement 


Contact

bel J. (Koos) van Rijn  + 31 (0)6 196 39 460 of info@buildout.nl